Som de fleste andre innenfor kulturlivet opplever Fana Musikklag store endringer som følge av situasjonen vi er i med tanke på korona. Konserter og øvelser er innstilt, så vi får ikke vist frem det vi kan, og alle inntektsbringende aktiviteter er avlyst. Våren er en meget viktig tid for oss å skaffe inntekter for å drive laget gjennom året. Vårt årlige 1.mai-arrangement har vi utsatt til 5.september, og andre dugnadsaktiviteter knyttet til arrangering av Hordablæsten og jobbing for cruisenæringen er opphørt. 
Mange av våre faste kostnader går akkurat som før, og situasjonen er utfordrende. 

Hva kan du gjøre for å hjelpe oss i denne situasjonen? 
Det vi ønsker oss aller mest er at vi kan igjen kan spille for vårt publikum, og at det kommer folk for å høre på konsertene våre. 
Det er også enkle grep som kan gjøres for å avhjelpe vår økonomiske situasjon. 
1. Registrere Fana Musikklag som mottaker av Grasrotandelen fra Norsk Tipping. Dette gjøres enkelt hos kommisjonær, via Norsk Tipping-app eller på deres nettside
2. Registrere Fana Musikklag som den organisasjon som du ønsker skal motta penger gjennom din forsikringsordning hos Tryg. Dette kan gi deg opptil 23% rabatt og noen kroner går også til Fana Musikklag. 
3. Kjøp maling hos Flügger Fana og oppgi at du ønsker at Fana Musikklag skal motta din Flügger-andel. Dette gir deg 20% rabatt, og Fana Musikklag får 5% av kjøpssummen. Her støtter du både lokalt næringsliv og Fana Musikklag. 
4. Vi tar også imot bidrag til vårt Vipps-nummer #134555, om ingen av de andre alternativene passer. 

Vi er umåtelig takknemlig for alle bidrag.